Yayınlar

Turkcell Bedava İnternet Paketleri 2019

"Turkcell bedava internet paketleri 2019" konusundan bugüne kadar haberi olmayan mobil internet kullanıcıları çok şey kaçırıyor. Sizler için hazırladığımız bu yazımızda “Turkcell bedava intenet paketleri”, “Turkcell bedava internet paketi nasıl yapılır?” gibi vb. sorulara cevap bulabilirsiniz.
Türkiye’de birçok mobil hat kullanıcısının en büyük sıkıntılarından bir tanesi internet paketinin bir türlü gerekli ihtiyacı karşılayamaması. Mobil internet konusunda sıkıntı yaşayan birçok kullanıcı ay sonuna doğru ya internet erişimini kapatıyor ya da kendisini ileri derecede kısıtlamaya gidiyor.
İnternet paketi bitmesine rağmen internet kullanımını kısıtlamak istemeyen kullanıcılar ise ya yüksek fiyatlı tarife aşım bedellerini ödemek zorunda kalıyor ya da ek ücret vererek yeni bir paket almak zorunda kalıyor.
turkcell bedava interneti paketi
Turkcell Bedava İnternet Paketleri 2019
Bizler de, sizlerin bu sıkıntılarını göz önünde bulundurduk ve sizler için çok faydalı olabileceğini düşündüğümüz "Turkcell bedava internet paketleri 2018" konulu bir araştırmaya imza attık. Bu içerik sayesinde "Turkcell hediye internet paketlerini", "Turkcell bedava internet paketlerini" ve "Turkell bedava internet kampanyalarına" ulaşabilirsiniz...

NOT: Burada dikkat edilmesi gereken önemli husus ise; bu paketlerden bazılarını daha önce kullanmış olabilirsiniz. Bu nedenden ötürü eski kullanılmış paketlerin tekrardan aktif olarak kullanılmasına izin verilmeyebilir.
NOT: Turkcell Bedava İnternet 2222 kısa mesaj yolu üzerinden öğrenilmektedir. Siz de, kazandığınız bedava Turkcell internetleri 2222 kısa mesaj yoluyla ücretsiz öğrenebilirsiniz ve bedava internet kalan kullanımlarınızı aşmadan haberdar olabilirsiniz. Turkcell bedava internet 2222'ye kısa mesaj atılarak öğrenilerken 2222'ye atılacak mesajlardan da herhangi bir ücret talep edilmemektedir. 

TURKCELL BEDAVA İNTERNET PAKETLERİ

"Turkcell bedava internet paketleri"içerisinde yer alan kampanyalar aşağıda sırasıyla belirtilmiştir. Yer alan kampanyalar "2018 Turkcell bedava internet paketlerini" kapsamaktadır. Yeni "Turkcell hediye internet kampanyası" başladığında aşağıdaki listeden takip edebilirsiniz. 
Bu paylaşımın Turkcell kullanıcıları için faydalı olmasını diliyoruz.... Yazımızın ilk bölümünde Turkcell Bedava İnternet Veren Uygulamalar konusunu sizlere kısaca aktaracağız. Turkcell Bedava İnternet Veren Uygulamaları aynı zamanda aşağıda yer alan bölümünde de görebilirsiniz. İşte, sizler için özenle hazırladığımız bedava internet kazandıran Turkcell uygulamaları;

Turkcell Bedava İnternet Veren Uygulamalar

Turkcell hediye internet kazanmak isteyen kullanıcılar, hangi uygulamalardan bedava internetkazandığını merak ediyor. Bizler de sizlere bu yazımızda “Turkcell Bedava İnternet Veren Uygulamaları" hazırladık. İşte, ücretsiz, para vermeden sadece uygulama üzerinden internet kazanabileceğiniz Turkcell hediye internet uygulamaları;

Turkcell Hesabım Uygulaması Salla Kazan Bedava İnternet

Turkcell bedava internet kazanmanın en basit ve ücretsiz yolu Turkcell Hesabım uygulaması içerisinde yer alan ve her hafta Turkcell müşterilerine hediye internet dağıtan Turkcell Salla Kazan yöntemidir. Sizlerde Turkcell Salla Kazan uygulaması sayesinde her hafta bedava internet kazanabilirsiniz.

Turkcell “Yaani Arama Motoru” Uygulaması Bedava İnternet

Turkcell GNÇ Uygulaması Bedava İnternet

Turkcell Bedava İnternet kazandıran uygulamalar arasında en çok tercih edilenlerden bir tanesi de Turkcell GNÇ uygulamasıdır. Eğer sizler de Turkcell hediye internet kazanmak isterseniz GNÇ uygulamasını indirip “ÇATLAT” bölümüne giriş yapıp ücretsiz internet sahibi olabilirsiniz. Turkcell Bedava İnterneti haftada iki kez alabilirsiniz.

Turkcell BİP Uygulaması Bedava İnternet

Turkcell BİP Uygulaması üzerinden farklı yollar sayesinde bedava internet kazanabilirsiniz. BİP uygulaması üzerinden mesajlaşan konuşan ve arkadaşını Turkcell BİP Uygulamasınadavet eden müşteriler, 1 GB bedava internet kazanabilirler.
Ayın zamanda Turkcell BİP Uygulaması üzerinden “Sürpriz Nokta” kampanyasına giriş yaparak da bedava hediye internet kazanabilirsiniz.

Turkcell Toplantıdayım Uygulaması Bedava İnternet

Turkcell Bedava internet kazanma yöntemleri arasında yer alan diğer bir uygulama iseTurkcell Toplantıdayım uygulamasıdır. Haftalık 5 TL olan bu uygulama sayesinde her hafta 1 GB internet kazanma fırsatı yakalayabilirsiniz.

 


Turkcell GNÇ Çatlat Bedava İnternet Kampanyası 2018

Turkcell GNÇ uygulaması içerisinden “ÇATLAT” bölümüne giriş yapan kullanıcılar, bu bölümde yer alan kampanyaya katılarak hediye internet kazanma fırsatını yakalıyor. GNÇ üyesi Turkcell müşterileri Turkcell bedava internet kampanyasından haftada 2 kez faydalanabiliyor.

 

Turkcell Sürpriz Nokta Hediye İnternet Kampanyası

Turkcell bünyesinde yer alan BİP uygulaması sayesinde siz de bedava internet kazanabilirsiniz.Turkcell bedava internet kazanmak için telefonunuzda BİP uygulamasının yüklü olması gerekmektedir.
turkcell bedava internet uygulamaları bip süpriz nokta
BİP uygulaması üzerinden “Sürpriz Nokta” kampanyasını takip edip, size belirtilen lokasyonlara gidip hediye kazanabilirsiniz.

 

Yeniden Yükleme Yapana Yeni Turkcell Bedava İnternet Kampanyası

Turkcell hattına en az 7 ay boyunca faturalı ya da faturasız yükleme yapmayan müşteriler, 7 ay sonunda yaptıkları ilk yükleme karşılığında yeni bedava internet kazanma fırsatı yakalıyor. Üstelik bir ay geçerli Turkcell bedava internet kampanyası tam tamına 3 GB.

TURKCELL 4,5G SALLA KAZAN BEDAVA İNTERNET PAKETİ 2018

Turkcell mobil hat kullanıcılarına bütün işlemlerini sağlayabilmeleri için "Turkcell Hesabım"uygulamasını oluşturdu. Bu uygulama sayesinde kalan bütün kullanımlarınızı takip edebilir, gelen ya da gelecek olan faturalarınızın detaylarına bakabilir ve TL yükleme ile paket satın alma işlemlerini büyük bit kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

turkcell salla kazan bedava internet
Turkcell’in kullanıcıları için oluşturduğu Turkcell Hesabım uygulamasını kullananların "Turkcell bedava internet paketlerinden" faydalanma olanağı bulunuyor. Turkcell hesabım uygulaması içerisinde yer alan salla kazan kampanyasından faydalanmak için Turkcell Hesabım uygulamasından Salla Kazan’a giriş yapıp telefonunuzu sallamanız gerekiyor. Bu sayede Turkcell bedava internet kampanyalarından 10 GB kadar internet kazanabilirsiniz.
Turkcell bedava internet paketleri arasında yer alan bu kampanyadan sadece cihazı ve sim kartı 4.5G uyumlu Turkcell Bireysel ve Kurumsal, Faturalı ve Hazırkart, aktif, ses aboneleri yararlanabilir. Aynı zamanda hediye alma hakkı her Pazartesi saat 09.00’da yenilenir ve Pazar 23.50’ye kadar geçerli olur.

 

TURKCELL GNÇ 1 GB BEDAVA İNTERNET 2018

Turkcell’in bedava internet kullanımı sağladığı kampanyalardan bir tanesi de 26 yaş altı kullanıcıları için oluşturduğu "Turkcell GNÇ Bedava 1 GB İnternet" kampanyasıdır. "Turkcell hediye internet kampanyası" neticesinde 1 aylık süreyle 1 GB bedava internet kazanabilirsiniz.
Turkcell GNÇ 1 GB ücretsiz internet kazanmak için telefonunuza "BİP" uygulamasını indirin ve uygulamanın sol menüsünde yer alan "Keşfet" bölümüne tıklayın. Buradan da Turkcell GNÇ kanalına giriş yapın. Bu bölümde son olarak GNC1GB yazın ve 1 ay geçerli 1 GB bedava internet kazanın.

 

TURKCELL "YAANİ UYGULAMASI" BEDAVA İNTERNET PAKETİ UYGULAMASI 2018


Turkcell bedava internet paketi kazanma yollarından bir tanesi de “Turkcell Yaani Uygulamasını” telefona indirmek. Turkcell hediye internet kazanıp, kazanılan hediye internetleri sınırsız şekilde kullanabilirsiniz.
Kampanyadan faydalanmak için yapmanız gereken tek şey; akıllı telefonunuza "Yaani" uygulamasını indirmek ve 1 adet arama gerçekleştirmek. Bu sayede 1 hafta geçerli Turkcell hediye internetinizi kullanabilirsiniz.


4,5G’LİYE HEDİYE BİP 1GB KAMPANYASI

BİP uygulaması kullanan Turkcell müşterileri internet paketlerinden harcamadan 4,5G hızında sesli ve görüntülü arama yapabilirler.
Bu kampanyadan yararlanan müşterilerin Hazır kart Üçlü Paketler Kampanyası dahilinde sunulan Uçuran 2GB, Uçuran 2GB Plus, Uçuran 3GB, Uçuran 3GB Plus, Uçuran 4GB, Uçuran 4GB Plus paketlerini alan müşterilerimiz veya Mini 1GB Paketi , Super Yıldız Paketi, Yıldız 1GB, Yıldız 3GB,Yıldız 3GB Paketi, Yıldız 4GB Paketi, Yıldız 5GB Paketi, Yıldız 6GB, BOL 1GB, BOL 2GB, Bol 3GB Paketi, Yeni Yıldız 1GB Paketi kampanyalarının birinden yaralanması da gerekmektedir.
Kampanya içerisinde ilgili paketlerde yer alan mobil hat abonelerinin BİP uygulaması üzerinden gerçekleştirdikleri sesli ve görüntülü aramalar 1GB’lık hediye Turkcell bedava internet paketinden düşecektir. Aynı zamanda yine Turkcell müşterilerinin BİP uygulaması üzerinden yapacakları mesajlaşma ve video ile görüntü paylaşımları yine internet kullanımından değil, hediye internet paketinden düşecektir.

 

BİP MESSENGER 5 ARKADAŞINI GETİR 1 GB KAZAN


BİP uygulaması kullanan Turkcell müşterileri, BİP Messenger üzerinden çevresindekileri SMSyoluyla haberdar ediyor. Davet edilen 5 kişi BİP Messenger uygulamasını kullanmaya başladığında ise 1 aylık 1GB bedava internet kazanıyor.

 

TURKCELL OTOMATİK FATURA ÖDE 2GB BEDAVA İNTERNET KAZAN 2018

Turkcell Bedava internet kampanyaları arasında yer alan "otomatik ödeme 2 GB hediye internet kampanyasından" faydalanmak çok basit.
Bu kampanyaya uygun Turkcell bedava internetten faydalanmak isteyen müşterilerin sadece otomatik ödeme talimatı ile ilk fatura ödemesinin bu talimattan yapılması yeterli olacaktır. Kampanyadan faydalanmak için ek bir işleme ihtiyaç yoktur. Kampanyadan otomatik olarak faydalanılacaktır.

TURKCELL PLATİNUM DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ BEDAVA İNTERNET 2018

Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. Sagolun turkcell bedava internet paketleri 2019 konusu için dolu dolu olmuş.

    YanıtlaSil